Utekjøkken før
og etter

… Å bygge opp en helt ny lys tre platting her på område. Før var det veldig trangt å komme ut fra kjøkken utgangen, nå blir det åpent og veldig praktisk.

Her har designeren foreslått å sette opp en vegg mot øst, rett bakk utekjøkkenet. Både for å få ly for vinden og samtidig få en skjermet plass for utekjøkken område. Det ble tegnet inn en åpen pergola der klatreplanter kan skape «taket» over spiseplassen. Samt noen fine pynte lys som henger så fint over pergolaen. Valget av klatreplantene ble både valgt av flotte eksisterende drue ranker som kunden hadde fra før på ett annet sted på tomten og klatre efeu planten som er vintergrønn.

En nydelig sitte benk ble plassert med puter foran kjøkkenvinduet som mykner opp inntrykket av område. Valget av planter oppe på terrassen ble i praktiske potter slik at de kan flyttes rundt der hage eieren synes det er mest praktisk. Hageeieren var veldig glad i røde roser så her er det blitt valgt remonterende klase roser som blomstrer helt fra juni-september. Slik at det også er noe grønt på vinteren på terrasse område ble det valgt buxus og bergserbergran.

Nå kan hage eieren endelig få nyte denne fantastiske utsikten rett mot havet også fra dette område.

før

etter