Priser

Pris på hagedesign. Design skisser og tegninger baserer seg på avtalt fastpris og vil variere etter prosjektets størrelse og kompleksitet. Nedenfor finner du eksempel priser.

Om du har liten eller stor hage så foregår prosjektene gjerne slik:

  1. Uforpliktende, gratis møte. Under en hyggelig befaring av hagen kartlegges ønsker fra kunden.
  2. Oppmåling og kartlegging av hagen/tomten.
  3. Hagedesigneren jobber med tegninger og skisser.
  4. Møte med kunden hvor tegninger blir presentert og gjennomgått for innspill.
  5. Eventuelle endringer og justeringer.
  6. Ferdige tegninger og skisser overleveres kunden.

Om ønskelig kan nyhage.no hente inn priser fra ulike leverandører for gjennomføring av prosjektet eller kunden kan ta med seg tegninger til leverandørene for å få pris på utføringen. Det er ett tillegg i prisen dersom nyhage.no skal hente inn prisene av leverandører som for eksempel anleggsgartner.

Mange ønsker seg hjelp til for eksempel beplantning og vedlikehold av skråninger, eller beplantning i hagens skyggefulle områder. Her kan litt planlegging med god hagedesign forvandle selv den tristeste krok til et spennende uteområde.

Det viktigste for en god hageplan er at det legges vekt også på praktiske løsninger som skal fungere på lang sikt. Hagen skal være bruks – og vedlikeholds vennlig. Men de aller færreste hager er helt vedlikeholdsfrie.

Men med spennende beplantning tilpasset klima og vekstforhold på stedet, kan du ha gleden av hagen din i mange år.

Hagearbeid er rekreasjon for mange, men de færreste ønsker å ligge på knærne hele sommeren. Med en god hageplan så blir hagedrømmen enklere å få til. Det er første steget på veien til en flott hage!

Ta gjerne kontakt for å få en prisoverslag på ditt prosjekt:)