Innkjørsel før
og etter

Den eksisterende fine hvite klatre hortensiaen hadde tatt over område, den valgte designeren å flytte til ett annet mer passende område på tomten. De hadde saget ned ett tre som sto igjen som en slags tre skulptur foran muren. Den ble stående igjen som en fin kontrast til resterende omgivelsene.

Valget på plantene ble tatt ut i fra sol og vekstforhold på stedet. Her ble det plassert mange hvite remonterende roser som hage eieren var veldig glad i. Det ble også tatt hensyn i når de ulike blomstene blomstrer slik at det alltids er noen hvite blomster å se hele sesongen fra tidlig vår og helt frem til frosten kommer. Det var også veldig viktig å ikke glemme vinter grønne planter innimellom i bedet slik at det ikke er ett helt grått bed der på vinterstid. Den ekstra høye muren til høyere ble delt opp med to ulike materialer og farger slik at denne virker mindre ruvende. Tre spilene ble tatt igjen på de ulike stedene på område slik at det skaper en helhet.

Hage eieren mekket en del på biler i innkjøringen, derfor ble det valgt å plassere en sitte benk midt i natur steinbedet, godt å ta puste pausene sine der:) Det ble også en fin brytning mot steinen å få ett avbrekk med ett lite tre område akkurat der. Det ble også valgt å plassere en skifer steins trapp opp mot inngangen samt å brolegge innkjøringen.

Før
Etter