Inngangsparti før og etter

Det er lite innsyn på nettopp dette fine morgen område og veggene skjermer godt for vinden. Eneste innsynet var mot ett nabo vindu, dette kan løses for eksempel ved å sette opp en vegg med ved. En utendørs ved nisje er både veldig dekorativt og skjermer både for innsyn og vind.

Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan en ønsker å designe en ved nisje på. Det er flere stilige ved nisjer med både ett vindu midt i ved nisjen eller så kan en ved nisje også «gå» over en gjennom gang.

Beplantningen ble gjort av både eksiterende planter som ble flyttet på og helt nye planter som passet til denne solforholds plassen. Det ble valgt en egen designet blomster kasse langs hus veggen siden der var det lite jord før og plantene trivdes ikke så godt.

Nå har det blitt både vintergrønne planter, og planter som blomstrer på sommeren, samt nydelige oppstammet Syrin hortensia i krukke som blomstrer på høsten. Det lille fine treet som er en japansk viftelønn trives godt der det ikke er så mye vind og ikke så altfor mye sol. Det vakre bladverket med dyp røde farger slår ut i nok en flott høstfarge med dyp oransje på høsten. Anbefales å dekke til på vinteren med strie eller plantesekk.

Ett lite vannbad er også blitt plassert i dette område. Det skaper en vakker harmonie med resten av materialene og plantene.

Før

Etter