Anneks før og etter

Det var litt innsyn fra gaten ved innkjøringen, dette ble løst ved å sette opp ett gjerdet som ikke var så altfor ruvende men som skjermet fint for innsyn. Flere nydelige hvite syrinbusker ble plantet foran gjerdet og langs de nye buskene. Buskene ble en flott kontrast fra dyp rødbrun sammen vekselsvis de hvite syrin buskene. Syrinbusker har mange forskjellige typer, valget falt på sorten Hydrangea paniculata «limelight» denne har utrolig lang blomstringstid helt fra juli-Oktober. Buskene er av sorten Blærespirea «Diablo» de er hurtigvoksene og trenger lite stell og tåler godt å bli beskjært.

 

To fine sorte utelys lamper ble satt opp på hver sin side av dette gjerdet. Slik at de har noe lys ved innkjøringen på vinterstid. Det sto to brukbare epletrær foran boden som vi flyttet til ett annet sted på tomten. Slik at bær og frukt og grønnsaks hage ble plassert på samme egnet område.

Ved å lage en liten sti som fører opp til inngangen til annekset virker hele område større. Langs stien ble det plassert store natur steiner vekselsvis med prydgress «blåsvingel», himalayaeiner og rosmarin som kommer igjen hvert år og som tåler fint å stå i sol og trenger generelt lite stell. Hageeieren hadde også noen fine løkblomster fra før som ble flyttet til dette bedet langs stien. Her ble det også plassert noen fine utendørs lamper for å lyse opp stien. Ett nydelig vannfat er også satt på plass mellom noen av natur steinene.

Område fikk seg ett ordentlig løft og område virker også en del større nå ved blant annet å plassere denne lille stien opp til annekset. Plantene og materialer er valgt ut i fra enn sammensatt plan med tanke på kundens smak og vekst/sol forhold på stedet.